Logo IV Agency
Edit Template
/

Pictures by Nicole

Over Pictures by Nicole

Pictures by Nicole legt maar al te graag de mooiste momenten vast. Dit doet ze met veel passie en enthousiasme. Haar doel is niet alleen de mooiste foto’s te maken, maar ook dat de shoot wordt ervaren als een superleuke ervaring!

De opdracht:

Pictures by Nicole wilde graag een upgrade geven aan haar merkitentieit waarbij we een rebranding mochten uitvoeren. Nicole wilde ook graag een website laten maken waarbij de bohemian stijl die ze gebruikt in haar foto’s, ook terug zou komen in de website.

Brand guidelines:

Het resultaat:

Het logo en de huisstijl die ontworpen zijn, sluiten helemaal aan bij de verwachtingen en wensen van Nicole. Voor de website zijn alle stijlelementen meegenomen en dit heeft geresulteerd in een website met een unieke stijl.

"Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!”

“Iris heeft voor mij de gehele branding ontworpen, van website visitekaartje’s tot mijn logo’s. Iris weet goed wat ze doet, en ze luistert echt naar jou wensen. Alle ideeën die ik in m’n hoofd had heeft ze gerealiseerd. Mijn website is echt helemaal mij! Iris heeft veel kennis over haar vak en is erg professioneel en perfectionistisch. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!”

Nicole

Pictures by Nicole

Bekijk ook deze cases:

Laten we jouw project bespreken.

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

12

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.