Logo IV Agency
Edit Template

/

Over IV Agency

Als je ons zou vragen wat onze superkrachten zijn, zouden we zeggen: “Unieke en op maat gemaakte designs, check! Kennis van voeding, gezondheid en mindset, dubbelcheck! Van strategie naar onderscheidend vermogen naar naamsbekendheid? Dat is voor ons een eitje.” We houden van uitdagingen en we zijn er om jou te helpen opvallen in de wereld van gezondheid en welzijn.

Waar IV Agency voor staat:

Creatief Maatwerk:

Bij IV Agency geloven we in de kracht van creatief maatwerk. Onze branding en websites zijn niet het resultaat van automatisering, maar worden volledig vanaf nul gecreëerd. Onze ontwerpen zijn uniek, met oog voor detail en originaliteit, en we zetten alles op alles om jouw visie tot leven te brengen.

Toewijding:

Onze toewijding aan klanttevredenheid kent geen grenzen. We gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Geen haastwerk of compromissen - we zijn pas klaar wanneer jij volledig tevreden bent. Jouw wensen zijn onze prioriteit.

Persoonlijke betrokkenheid:

Bij IV Agency ben jij geen nummer; je bent een gewaardeerde relatie. Wij bieden persoonlijke aandacht met geduld en zorg, wat resulteert in 100% tevredenheid. Ons team staat altijd voor je klaar, luistert naar jouw behoeften en werkt met jou samen om een oplossing te vinden die bij jou en jouw merk past. Jouw succes is ons succes.

Achtergrond Iris Varga:

IV Agency is in 2023 opgericht door founder Iris Varga. Iris Varga heeft een HBO opleiding Commerciële Economie (HAN) behaald nadat ze al eerder een afgeronde studie Event & Marketing (Rijn-IJssel) heeft doorlopen. Iris Varga heeft sinds 2019 bij 3 marketingbureaus gewerkt: Wirelab (Enschede), Inoma (Ede), en Bureau van Houtem (Oosterbeek). Gedurende deze jaren heeft Iris veel ervaring opgebouwd in webdesign, branding, content creatie, social media en SEO.

“Ik neem geen genoegen met middelmatigheid.”

- Iris Varga | IV Agency

IV Agency staat voor kwalitatief maatwerk omdat we een unieke merkbeleving willen creëren die een blijvende impact heeft. Elk aspect van ons werk wordt op maat gemaakt en we werken niet met standaard templates.

Laten we jouw project bespreken.

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

12

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.