Logo IV Agency
Edit Template
/

Petra Verhof

Over Petra Verhoef

Als Personal Trainer en Coach wil Petra haar klanten graag helpen bij het bouwen aan een fitter lijf en een gezonder leven. Bij Petra Verhoef word je geholpen met je doelen te bereiken op sportief en mentaal gebied. Samen sporten, trainen en bewegen op een manier die jou versteld doet staan van je eigen kunnen!

De opdracht:

Petra Verhoef kwam bij IV Agency met de vraag om haar logo, website en print items een boost te geven. Aan de hand van de kick-off zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van de visuele identiteit. Omdat de oude stijl niet meer in lijn stond met de visie van Petra Verhoef was deze fase van groot belang. Petra wil een brede doelgroep aantrekken voor haar training & coaching trajecten.

Brand guidelines:

Het resultaat:

Na een aantal weken ontwerpen en feedbackrondes, zijn we tot een krachtig resultaat gekomen waarbij de paarse kleur een grote rol speelt. Daarnaast hebben we diverse drukwerk items zoals het visitekaartje, flyer, briefpapier en een jubileum kaartje ontworpen.

"Iris is een persoon met geduld en aandacht, die mijn ruwe ideeen over mijn nieuwe website goed heeft vertaald en gerealiseerd. Ik ben 100% tevreden!"

“Iris heeft een prachtige website voor mij gemaakt! Ze heeft mij en mijn bedrijf goed neergezet met gevoel voor stijl en creativiteit. Daarnaast is Iris Varga een persoon met geduld en aandacht, die mijn ideeen over mijn website goed heeft kunnen vertalen en heeft kunnen realiseren. Ik ben 100% tevreden hierover! Dank je wel!”
Petra Verhoef

Petra Verhoef

Personal training

Bekijk ook deze cases:

Laten we jouw project bespreken.

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

12

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.