Logo IV Agency
Edit Template
/

MT Solutions

Over MT Solutions

MT Solutions biedt hoogwaardige oplossingen op het gebied van LED-verlichting, vloeren, staaldesign en raamdecoratie. MT Solutions is gestart om een wereld te creëren waarin ze streven naar een ideale leef- en werkomgeving voor iedereen. “Build to connect”

De opdracht:

MT Solutions was op zoek naar een bedrijf dat hun merkidentiteit, website, drukwerk en social media sterk kon neerzetten. Dit bedrijf wilde zowel offline als online zichtbaar worden om aan hun klanten hun aanbod te laten zien. MT Solutions is een startende onderneming met ervaren professionals die zich snel in de markt willen positioneren. De visuele identiteit moest aan de volgende kernwaarden voldoen: professioneel, vernieuwend en resultaatgericht.

Brand guidelines:

Het resultaat:

Voor MT Solutions hebben we een krachtige merkidentiteit en website neergezet waarin de kernwaardes van het bedrijf sterk terugkomen. Op de website kunnen bezoekers gemakkelijk een offerte aanvragen, de diensten bekijken en veel inspiratie opdoen. Tegelijkertijd hebben we een social media strategie opgezet waarbij de kanalen vakmanschap en professionaliteit uitstralen. Hiermee hebben we de vindbaarheid van MT Solutions sterk vergroot.

En wat een website heeft IV Agency neergezet, PRACHTIG!"

“Wij hebben bij IV Agency het hele pakket afgenomen; merkidentiteit, een website, online marketing en print design en dat is ons super goed bevallen. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt, er is duidelijk gecommuniceerd en alle afspraken zijn perfect nagekomen. En wat een website heeft IV Agency neergezet! PRACHTIG!”

Martijn Collé

MT Solutions

Bekijk ook deze cases:

Laten we jouw project bespreken.

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

12

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.