Logo IV Agency
Edit Template
/

Maison Madeleine

Over Maison Madeleine

Maison Madeleine is een holistische gezondheidspraktijk met hennep in de hoofdrol. Gericht op een preventieve en curatieve begeleiding door middel van ontspanningsmassages, meditatie, workshops, voeding en bewustzijn.

De opdracht:

Maison Madeleine gaf ons de opdracht om een branding, website en print design te ontwikkelen waarbij de grondstof hennep op een niet-medicinale uitstaling gepositioneerd moest worden. De nadruk moest juist liggen op ontspanning en luxe.

Het resultaat:

We hebben de associatie met hennep een moderne en wellness-uitstraling weten te geven door middel van een luxueuze huisstijl. Deze uitstraling wordt weerspiegeld op de website, waarbij de branding met goud en zwart terugkomt in de pagina’s. Bovendien heeft de eigenaresse haar eigen merk genaamd ‘Loreine’, waarvoor we diverse labels, etiketten en flyers mochten ontwerpen.

Ze ontwerpt websites ‘from scratch’ en weet er een persoonlijke touch aan te geven.'

‘Met haar creatieve inzicht en inbreng weet Iris wensen op het gebied van marketing/branding om te buigen naar een custom made ontwerp. Ze kan snel schakelen en staat open voor ad hoc veranderingen. Ze gaat hier soepel en flexibel mee om uiteindelijk te komen tot een uniek eindresultaat. Ze ontwerpt websites ‘from scratch’ en weet met de invloed van jouw stijl en wensen er een persoonlijke touch aan te geven.’

Logo Maison Madeleine-03

Regina Breeschoten

Maison Madeleine

Bekijk ook deze cases:

Laten we jouw project bespreken.

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

12

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.