Logo IV Agency
Edit Template
/

Lavie Vey

Over Lavie Vey

Het sieradenmerk Lavie Vey staat voor uitstekende service. Het verhaal van Lavie Vey begint met een diepe passie voor sieraden. Sieraden zijn niet zomaar accessoires; ze vertellen verhalen, herinneren ons aan speciale momenten en benadrukken onze persoonlijke stijl. Lavie Vey gelooft in het creëren van sieraden die niet alleen mooi zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten.

De opdracht:

Lavie Vey was op zoek naar een bureau dat haar kon ondersteunen bij het ontwikkelen van een krachtig merk, waarbij de visuele identiteit op overtuigende wijze het verhaal van een sieradenmerk kon vertellen. Naast het opbouwen van een sterk merk, kregen we ook de opdracht om een webshop te bouwen die modern, klassiek, servicegericht, gebruiksvriendelijk is en voorzien is van diverse filters en een gebruikersaccount.

Brand guidelines:

Het resultaat:

Klassiek, modern en servicegericht, dat zijn de drie kernwoorden van het merk Lavie Vey. Bij het maken van de webshop hebben we vooral aandacht besteed aan de service van Lavie, zoals de contactbutton, de FAQ-pagina en de gebruiksvriendelijke webshop indeling.

"Ze gaat tot het uiterste om aan al je wensen te voldoen.''

”Iris van IV Agency heeft me fantastisch ondersteund bij de branding en ontwikkeling van mijn website. We hebben meerdere brainstormsessies gehad om de branding volledig vorm te geven. Iris is een vriendelijke, bevlogen en gepassioneerde professional die zich volledig inzet om je te helpen. Ze gaat tot het uiterste om aan al je wensen te voldoen.”

Lavie Vey

Anouk

Lavie Vey

Bekijk ook deze cases:

Laten we jouw project bespreken.

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

12

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.